Saturday, November 6, 2010

lepas McD, BR la pulak

macam2 kan aku ni
bila dok jauh itu ini nak makan
tp, bila balik kampung, tak nyempat nya
nak lunaskan apa yg diinginkan
gini citernya
tadi aku tengok iklan baskin robbins
ya tv menjadi punya aku sangap tengah2 mlm ni
serius terliur dia nya 
ICE CREAM CAKE








sapa penah makan ???
mesti super punya sedap kan
setakat ice cream dia pun rasa nikmat gila
apatah lagi ice cream + cake
so yummies
berapa ringgit agaknya cake ice cream ni ye




dia nya ice cream 2 scoop ni pun dah 20 hingit
apatah lagi cake ice cream
silap2 lebih mahal dari cake SR






tp kalu dah tak tahan sgt
tak dapat cake ice cream BR
choc indulgence SR pun cokop la
rasa cam ais krim gak kan
 hai...sabar ye eka
nanti balik kampung makan puas2



~2 minggu lagi balik kampung yeay!!!~



5 comments:

PUANSTOBERI said... BALAS

yea..kak reen pun suka cekelat indalgen..tp yg BR tk penah la terai lagik..misti mahai gilaa tu. huhu

harzharun said... BALAS

byk sgt yg ko mengidam cik kak...hehe...btw, amboi, loving2 g2 header baru...hehe

E K A said... BALAS

k.reen : rasa mahal gilak...nanti kita try balik kg nanti.kalu mahal super sedap takpe

harz:itu la pasal kalu mengidam berisi tak pe.ni elek.psal header baru tu...mekacih,

anita_hanapiah said... BALAS

eka...my pebret jugak...mmg mahal tp sedap...berbaloi2...nnt cuba try mango tanggo @ veri bery stoberi...sedap...tmbah badam plak...aduh...

eMMe said... BALAS

Eka, dah terbayang2 mcm2 dah..hahaha..sume kene tunggu balik Semenanjung, bleh ke tahan...cam puasa lak, hahaha...