Wednesday, November 24, 2010

pengakuan

aku dah tersilap memberi tafsiran kepada kamu semua...berkaitan lokasi hanimun

 
oh gambar di atas bukan aku dgn en somi


hampun maaf dipinta. hanimun aku kali ni bukan nak ke negara omputih pun...jangan salah faham... tidak lah mampu aku nak ke negara itu. mmg ada hati nak ke sana...tp dalam mimpi je la  =) aku berhanimunan di sini2 sahaja wahai rakan rakanku. tidak la jauh sampai ke sana... yang sibuk dok beli baju sejuk tu, sbb baju sejuk en somi dah rosak zipnya. dan kebetulan 

::: kitorang kene dok dalam flight lbh kurang 4 jam
::: suhu di lokasi hanimunan pulak dijangka sedikit sejuk mengikut website la

itu sahaja... sekali lagi aku tegaskan, aku ni bkn org kaya nak ke tempat bersalji... kene kumpul duit berabad lamanya baru la dapat ke sana...kih kih kih...percaya lah, aku hanya orang biasa...

dan satu lagi aku nak buat pengakuan

entry ini adalah entry terakhir utk bulan november...entry selepas ini mungkin auto publish jerk. kalau ada... tgk la ye camne... kalu tak mmg senyap sunyi je la, tak berpenghuni la blog ni ha... aku akan bertolak dari penang pagi jumaat ni...esok la. lappy mmg dilarang keras oleh en somi utk dibawa ketika berhanimunan. jadi bagaimana kita nak keep in touch ye. mesti aku rindu korang nanti dan jugak en blog... korang2 sekalian...doakan aku selamat pergi dan balik...take care taw


wat suami terchenta


 
in advance



6 comments:

eMMe said... BALAS

eka, dah setahun ke?
jap je masa berlalu kan...hehehe...

Lina Rahim said... BALAS

waaa...kita sama2 travel la ni..esok pagi Lina @ husband balik Perak..tapi kejap je la..tak lama..

Nana Aris said... BALAS

takpe eka..lappy takde, blackberry kan ade..hehe

happy becoming anniversary =)

Mrs Azhar said... BALAS

wow eka.. bestnye kn.. wani doakan ada gud news lepas hanimun eka ni.. =)

*luv Syahnia* said... BALAS

syokknya dear nak p hnymunnn..
nak itutt??? ooppsss kaco daoun je kan..hihi

miss akk jugak nanti..
slamat bholiday yea cayunkkkk
beli ole2 utk ain taww ;P

E K A said... BALAS

emme: a'a...dah setahun.kejap sgt
lina: hati2 tau
nana : tq nana
wani:tq wani.doakan tau
ain:a'a la ain...mana leh itut...kata hanimun.ehehehe