Tuesday, February 8, 2011

congratz my frend

dalam jarak terdekat ni ramai kawan aku yang dah berubah ke satu fasa yang lain.dalam erti kata lain dah masuk ke alam ibu ibuan...antaranya my best friend masa skolah teknik dulu...serius rasa cam tak caya... teringat lagi, masa kat hostel makan sama2, sanggup tunggu kat dewan makan tu sbb kami kelas lain2.study sama2, outing sama2, buat jahat sama2, nangis sama2, kene raging sama2...pendek kata semua lah sama2. kitorang bertiga (aku + shiha+ashu) rapat la. kami 1 dorm, tp kelas berlainan. bila berdiri, lebih kurang sama je ketinggian kami bertiga. dan alhamdulilah walaupun lepas sekolah kami terpisah dgn hala tuju masing2, i mean tempat study, masih contact sampai skang... dan paling aku suka, kawan aku yg si ashu ni baru je dapat baby girl yg sgt comel...macam babydoll...macam maknya jugak...


 Nur Irdina Qaisara

ashu, im happy for you. sangat tak sangka dah jadi mommy skang. nak sangat jumpa kamu berdua, tapi apakan daya, eka jauh di seberang laut. gambar ni je dapat mengubat rindu eka...qaisara, besar nanti jadi anak yang baik taw. nanti leh jaga mommy. *ashu jgn marah amik pic tanpa izin nih.nak gak abadikan qaisara dalam blog*



4 comments:

ashu said... BALAS

huaargghh, teharunya eka mengimbau kenangn lmer, menitik air mata org..seriusly mmg rindu zaman sek tu..tekedek2 jer 3 3 berjln blik dr dewan mkn..dh la smer tinggi jer..hee~

qaisara: time kasih aunty eka uplod gmbar sara kt blog aunty..heee~ suker2.. :) jd femes skjp.. :p

lmernyer kiter xjmper..since wedding org..smpai la skrg dh da bby..humm.. :(

tuk eka, jgn sedih2+bnykkn usha..munkin lom rezeki lagie..chaiyok2!!!

PuaN su SU said... BALAS

seronok kan ada baby...su suka bau baby

*luv Syahnia* said... BALAS

comeyyy..
sukew cium bau baby ;)

insyallah pasni rezki akk
plak..aminnn

Daleela said... BALAS

Tahniah jugak kat kawan awk...suka nengok baby.. nyaman je jiwa