Monday, February 28, 2011

bila papa rock turun bintulu


papa rock ????!!!!
sapa tu
sapa lagi kalu bukan ramli sarip
bila tgk live baru aku tau
patut la ramai yg minat dgn dia
ko bayangkan
dia nyanyi rileks je
sambil duduk pun boley
tp suara... superb meletops
so no wonder en somi sanggup bertahan walopun dalam kesejukan
time tu hujan
dan disebabkan itu juga
terpaksa tinggalkan kamera godang dia tu dlm kereta
bukti kejadian hanya dapat dirakam dengan kamera hp yg kelabu hasap

 harap korang dapat kenal pasti mana satu subject yg dimaksudkan


 kumpulan sweet charity pun ada


esok tu gi sekolah kecoh la
specially geng2 cikgu yg veteren
kan sweet charity (betul ke eja ni) tu lahir zaman derang
aku mmg tak kenal sgt
mmg satu hari suntuk tu dok cite pasal konsert ni ja
nampak sgt kitorang jarang dapat hiburan
once artis datang
jakun habis.... sian kami kan





 si merah tu pulak si stacy
kecik betul minah ni *pendek rendah cam aku gak*
si hafiz lak yg baju hitam
sempoi gila mamat ni
mesra alam dgn peminat
kesimpulannya mmg best.sharifah shahira pun ada
mmg gamat la suasana sbb dia yg jadi MC




actually dah lama entry ni dalam draft, tp pending sampai kat 2 minggu


2 comments:

aDieyZa said... BALAS

bukan jakun la eka, tp excited.. kan??

nape peram lama sgt entry ni dear?

Daleela said... BALAS

alaa...nape xtangkap.. minat sgt kat papa rock tu..