Saturday, February 5, 2011

jalan2 tambah lemak

masa cuti ni sempat gak la makan makanan yang tak de kat bintulu. tp ada yang take away. mana muat nak masuk semua kan. pepagi dah dihidang oleh pihak hotel, so mkn tgh hari dgn malam je la kat luar...antara lemak makanan yang berjaya di jumpai



saja je letak pic besau2, bior terliur sket.tp korang talak elan pun.bila2 nak, ada je dpn mata


prawn macaroni + 1 indulgience utk dimakan, 1 lg indulgnce take away


i like chocolate chip pecan nut.berkati2 bawa balik ke bintulu


big apple 12 ketul bekalan utk seminggu.tp 2 hari je lenyap dari pandangan mata


mcd n choco top~ credit to google


nampak tak semua makanan berunsurkan lemak. dapat rasakan dalam minggu ni, sume lemak2 dalam badan bersorak sorai menyambut kehadiran 'rakan baru'...siap buat parti ke hapa dalam perut bulat ku ini... mana la ko tak gemox cik eka oi...



nih...bila pulak dapat makan makanan gini. tunggu cuti sekolah pulak kot...sob sob :(
psstt...ada gud news taw. ada kawan aku ckp, tak lama lagi derang nak buka kiosk mc d kat sini... i likeee
kalu bz dgn aktiviti sekolah, boley la drive through sokmo



7 comments:

nuruljannah sukhri said... BALAS

nak skit famous amous chocolate chips & pecan....

PuaN su SU said... BALAS

adoiii,,,lapar la tengok petang2 nie eka.... mau buat pisang goreng japp lagie.........
tak pun malasssss,,,,zashhhhhh g mcd...hik hik hik ...bagi jeles sama eka

E K A said... BALAS

jannah : meh sini cepat...ada lagi stengah ni.eheh.lambar saya makan

su : o nak jeleskan eka ye.tak pe nati nak ada mc d dah kat sini.aiseyman...tapaknya pun blom ada...dah gebang

~aina~ said... BALAS

hihihi eka pun suka makan yaaa... sama la kita!! :) *calit ckit*

nuruljannah sukhri said... BALAS

eka, saya nk kena tempah tiket flight ke sarawak mahal sgt la..hihi.
eka, jum buat duit sambil berblog.nnt boleh beli pinkish thingy..
FREE je, sama je mcm nuff.eka tgk entri ni.
http://imyuyuyiyi.blogspot.com/2011/02/how-to-create-heartbeat-account.html

*luv Syahnia* said... BALAS

haisshhh akk ni
bt tliur lah..

mana nak carik ni..huhu

E K A said... BALAS

aina : kita sgt suka makan...tu gedembol tu
jannah : mmg pun skang ni tgh tak de promotion...mahal gile.nyampah.nak blk kg pun susah.nanti eka buka
ain : ai...ain tak pe.nak apa2 tekan je minyak.akak ni susah.kat sini tak de kiosk sume kat ats tu