Saturday, February 26, 2011

senyum tak nampak gigi

nak join contest ni. mudah sangat.renyih je....kata org utara (renyih=senyum ) cik penganjur mintak idea camne nak senyum tak bagi nampak gigi, tapi menawan....hm...aku ni tak menawan. tapi nak gak join contest ni...canne ???



ni la senyuman tak nampak gigi versi cik eka...macam apa jer.bwerkkk


tag 
::: yuyu
::: ain
::: cik kaki
:::: maera
::: adieyza

kepada kamu2 di atas cpt buat taw..esk due datenya


4 comments:

nuruljannah sukhri said... BALAS

eka, yuyu dh buat..mari kita tgk sape yang kena!!!!

PUANSTOBERI said... BALAS

comey...masa gi Genting eh?? :D

E K A said... BALAS

yuyu : oh...dah bt sebelum ni.ok gud luck utk yuyu

kekda : hehehe....tq

InaAchik said... BALAS

aduh... kamek sik perasan entry tok...
sik sempat buah dah coz dah due juak kan?

sama juak ngan contest muncung kat blog kamek. dah due mlm td. sik sempat juak kitak join.
sik pa, kita join contest lain ya...