Friday, February 11, 2011

nak duit lebih dgn heartbeat

mari,mari...
mari kita buat heart beat
actually aku tak pandai sgt benda2 ni
akunya nuffnang pun tak sampai 3 hinggit
jangan gelakkan ok
nama pun blog pinggiran
jarang la org datang melawat
apa2 pun just nak kongsi dgn korang
camne nak buat heart beat ni...



klik je yang ni, pastu register


tq jannah, sbb ajar eka wat sume ni
selain drp tu rata2 cakap
heartbeat ni dapat earn money lebih laju dari yg lain
tp so far
aku masih kosong la
sbb baru je 5 minit yg lepas register HB
nanti kita tgk hasilnya okeh
hehehe...

4 comments:

nuruljannah sukhri said... BALAS

i hit ur HB..
sama2 kita menambah earning kita..

PUANSTOBERI said... BALAS

selamat meng earn yer..akak tak buh pun. maleh plak rasa nak buh lagik. huhuhu

PuaN su SU said... BALAS

tak tau apa itu eka,,,,,cerr cite..cerr cite

E K A said... BALAS

jannah...napa tak bertambah pun ye...dok 4 sen gitu je.ke saya silap buat

kekda,eka pun baru je gatai2 buat ni.tak pandai la

susu dia adik beradik nuffnang gak le