Friday, December 3, 2010

are u ready???

aku dan en suami dah selamat sampai di penang skang...alhamdulilah, segala perancangan berjalan lancar...rasanya dah ramai yang tau ke mana kami pergi selama ni. kami pergi ke


MACAU 
HONG KONG


balas dendam secara pukal... tamak kah !!! oh tidak... dah alang2 kan. hong kong kan berjiran dgn macau. kamu fikir, 2 tempat dlm satu masa,  sempat ke nak cover semua tempat...oh tidak. walau apa pun...sangat seronok sebab berdua2an dgn en somi. kata hanimun...





atas permintaan rakan2 yg disayangi aku akan ceritakan detail dari segi transportation dan cost sepanjang berada di sana. lagi pun info ni boley dijadikan rujukan pada pelancong yg nak ke sana...aku bukan nak menunjuk2...cuma nak share, sbb perjalanan aku ke sana smooth disebabkan aku refer pada blog dan forum2 yang berkaitan...bagi aku, medium2 seperti ini sgt penting bg memastikan kelancaran ketika melancong ke negara asing...


jadi bersediakah kamu untuk mendengar celoteh aku tentang fantasia bulan madu kami. mungkin ada yg bosan nanti buka2 je. stori pasal hanimun jerk. mintak maaf yer... sesungguhnya aku just nak share sepanjang perjalanan aku ke sana bersama kamu dan juga en blog.



6 comments:

anita_hanapiah said... BALAS

masa yg dinanti2kan..eka story sikit nnt senang la nk tau..

E K A said... BALAS

tu la...utk panduan dan rujukan visitors.mana tau nanti nita nak g sana...sng sket kan

PUANSTOBERI said... BALAS

akak nak je dgr..mana tau ada rezeki..akak leh ke sana?? cpt cpt..tak sabau neeee... :D

E K A said... BALAS

baik k.reen.eka akn expose kan 1 per satu

anita_hanapiah said... BALAS

2 la eka ada gak perancangan cm 2...

E K A said... BALAS

:) eka akan cuba trangkan, tp kalu tak phm jgn malu jgn segan utk tanya hokey