Monday, December 27, 2010

maafkan daku

en blog...aku tau
sejak dua menjak ni kamu sering terabai
buktinya, jumlah entry pada bulan disember
baru nak masuk 20
merosot ya amat
since bulan november lagik
pendek kata,
musim cuti sekolah = musim blog terabai
setuju semua ??? 
ya..setuju..kata mereka yg bergelar cikgu cikgi
sbb musim ni la nak bercuti bagai
ni pun baru balik dari 




sapa tau ke mana beta pergi xmas ni
kekda cer teka !!!
(*__^)
eka hadiahkan kekda stoberi tu nak...
atau nak yang ini


so yummies !!!


7 comments:

Lelaki Ini said... BALAS

tau xpew..
kdg2 mase cuti la busy ngn bnde laen
huhuh

PUANSTOBERI said... BALAS

haaa....stoberi...stoberiii....
gi CH jugak upanya instead of nak pi lost world tu. Huhuukkk... nak gak stoberi celup cekelat.

So, gi tak tambun tu? Up citer nati yer.. :)

Mr n Mrs Zaidi said... BALAS

WAHHH...JALAN-JALAN AJER KAK EKA NIE...
TAPI MASE NIE JER LA NAK G JALAN2 PUN KAN,,,NNT DAH MULA SEKOLAH ALAMAK NYA RUMAH SEKOLAH AJER LA...HI3....

NIE AKAK G CAMERON HIGHLAND KN??? BEST X??

E K A said... BALAS

yezza !!! betul.tepat sekali jawapan anda berdua

kekda : mmg tak de plan nak g CH.tetiba je roda kete tu menghala ke arah sana...terrrr jalan la kejap kat sana.ahahha

Mrs zaidi : betul tu dik. dah start skolah tak de masa lg nak cuti...best la g CH. tp tu la CH skang tak sesjuk cam dulu

rDnA said... BALAS

sedapnyer strawberry~~~~dulu2 studnt rajin bg strawberry n rose klu diorg blk cameron

E K A said... BALAS

hm...eka la tu dina.igt lg masa g rombongan dgn skolah masa year 6.balik je beli bunga carnation dgn stoberi.wajib

PuaN su SU said... BALAS

alamakkk sodapnya strawberry celopp choc..