Wednesday, December 1, 2010

welcome back !!!

salam uols...sihat semua??? dah berapa hari meninggalkan en blog. rindu nya. perasaan ketika ini..sangat penat, baru sampai malaysia tanah tumpah darahku...rasanya lom recover lagi kepenatan yg melanda diri ini...nak  tau stori ttg hanimun, hm... nanti2 la ye. kasi chance aku sambung hanimun kat kl pulak. actually shopping je kot...shop till drop... ramai betul yg main teka2 lokasi hanimun aku kali ni. ada yg cakap g siam, bali, indon... cuma maera nya tekaan je betul.tu pun sbb maera tgk duit pada entry lepas kan.betul tak maera patutnya aku buat pertandingan kan.sapa betul dapat hadiah dari sana.k la tanak biarkan korang tertanya2 ke mana fantasia bulan madu aku...actually, aku pergi ke sini
















ok yer...jumpa next entry...nak keluar jenjalan nih...daaa...
take care uols


12 comments:

eMMe said... BALAS

syok nye gi hongkong.......

Cik PUan Mr Shaiful.. said... BALAS

rinduu nak dgr celoteh eka nie.....

maslinamansor said... BALAS

tengok gambar atas kapal tue... teringat drama korea BOYS OVER FLOWER

E K A said... BALAS

emme : hm...syok emme...nanti kene g ramai2 ye

puan mr shaiful : eka pun rindu nak blogwalking

maslinamansor : hoo...akak ckp baru ek a perasan cam cite tu

PUANSTOBERI said... BALAS

ha..da sampai KL tu meh la singgah uma akak. hihii..

errr...hongkong eh?? nati gitau berapa costnya ya... leh usha usha gak. teheheheh

Lina Rahim said... BALAS

waaaaa...santeknya tempat ni....;..

E K A said... BALAS

k.reen :orait.nanti eka bg tau detail eh...kawan2 skolah eka pun nak tau cost ke sana

lina:cantik...lina pun boley pegi nanti

Iena said... BALAS

waaaaaaaaaaaaaaa... bestnya...
cpt update, x sabar nk tgk cerita ceriti hanimun kowrang... :)

E K A said... BALAS

hehehe...sabar ye...

Nana Aris said... BALAS

best2..nak tau jugak..thanks eka sng kte nak rujuk pasni..hehe

rDnA said... BALAS

best2..ni yg teringin nk pg ni..nnt tepek gambar bnyk2 ek

E K A said... BALAS

nana : sharing is caring :)
dina: gambar??? harus...sbb blog ni kan menceritakan perjalanan suami isteri dua org ni