Monday, December 20, 2010

mood : nak blogwalking kamu

salam uols...sekarang saya dah berada di penang...baru je balik pahang semalam...penat pun lom abes lagi dah nak kene antar en suami ke epot pagi tadi...oh dengan ini saya mengisytiharkan, berlakunya PJJ antara kami berdua selama 4 hari... first time ye...berjauhan dlm tempoh yang agak lama. mlm ni confirm tido dgn mama-abah punnye...seb baik kejap je en somi balik...tapi 4 hari berjauhan dgn en suami cam 4 tahun kot. nasib ada mama dgn abah kat rumah ni...so tak terasa la sgt...masa g antar en somi tadi, aku terpaksa la bawa kete sendirian, secara tak langsung menguji drive skill yg dah lama aku tinggalkan...walaupun drive macam siput tetttt, alhamdulilah selamat sampai...serius sejak dah jadi bini org ni, dah jadi mem besar la katakan...susah benar nak drive...malas melampau...aku lebih suka jadi co pilot kat sebelah...sambil mengarahkan si suami ke sana sini...jahattttt kan


arini aku nekad utk spend time dgn blogwalking 24 hour...sbb en suami tak de disisi...hehehe, kalu dia ada ... tak merasa la 24 hours... ada je yg nak kacau... tak pun kene perli sbb tak bg perhatian sepenuhnya kat dia.... so arini dan 4 ari akan dtg aku nak blogwalking semaksimum mungkin...aku ada lawat 2-3 blog tadi, banyaknya cerita  baru korang ae. dah ketinggalan jaman aku nih...selama ni dok buka tenet throughh blackberry yg cinonet tu...tak puas ar...rasa cam sempit je dah la mmg sediakala sepet biji mata aku ni.... tu yg malas nak online...


::: pada kawan2 yang dah preggy tu.tahniah...shalinz, farhana...happy for u.doakan eka pulak ye...oh masa balik kampung en somi. ramai yang tanya lom ada 'benih cinta' lagi ke...hmmmm...sedihnya !!! bila nak dapat baby ni... org ckp jgn pikir sgt hal ni.tp kenapa susah betul ae nak campak masalah ni jauh2...shuh shuh


::: pada yang tag tu...nanti eka buat yer...rasa hari tuh...ramai yg tag nama eka. tp skang dah lupa..aiya...camno ni


::: pada yang nak g bercuti. selamat bercuti pulak utk kalian ye :) pasni turn aku pulak nak jeles2 dgn korang bila berjalan. time tu aku melangut je kat umah... sampai la cuti sekolah balik.cedih

3 comments:

PUANSTOBERI said... BALAS

sama la ngan akak Eka, malas tol nak drive skang. Hasilnya gigil je kalo nak drive tetgh KL tu. tehehehhe

eMMe said... BALAS

Eka, jgn wat2 tatau ekk..Utang Tag tetap utang juge jgn wat2 lupe
geget kang...hehehehee...

E K A said... BALAS

kekda : ahaha...ada geng. jgn biarkan skill drive hilang begitu saja.syg o...penting !!!

emme : oh ada ae...seb baik me tuntut