Wednesday, December 22, 2010

award blog cantik !!!




Award ni dianugerahkan Daripada Emme

tq emme...for da award.tp layak ke...kalu ikut award ni dianugerahkan pada blog tercantik...eka nya blog cam mama bosan je. tak pandai ar nak godek2 bt cam org lain...ada sapa2 leh ajarkan tak??? tp kalu emme nak bg eka sbb slalu komen entry emme, ha itu mmg tak dapat dinafikan...itu hobi eka. tp ada pasang surutnya juga. time bz, tak sempat nak komen2...tp kalu free mmg eka akan blogwalking dan meninggalkan jejak...dah namanya award tak sah kalu tak de soalan kan...ni soalan nya.sangat sonang

6 favorite artis/group/singer

1. Siti Nurhaliza
2. Wonder Girls
3. Justin Bieber
4. Maher Zain
5. Salem
6. Simple Plan

Tag 10 orang blogger utk menerima award ini.

1. ruby
2. kekda stoberi
3. cika
4. farhana
5. waniaza
6. lina rahim ~tgh berhanimun agaknya
7. ekyanie
8. fiza
9. ryna
10.ejdeejasmi




tahniah kpd kamu semua...kamu layak utk menerima award ni, sbb aku dpt rasakan yg blog kamu antara yg tercantik di mata aku...silalah buat ye :)

5 comments:

Lina Rahim said... BALAS

mekasih for the award..walaupun jarang revamp blog (sbb malas)dan tak reti sangat sebenarnya,terima kasih la ye..

Lina baru je siap2 berkemas ni..ntah kol brape la nak gerak esok..lego je ni..

E K A said... BALAS

ala ok je eka rgk blog lina...simple.tak poning kpala.

fikaryna said... BALAS

mekacih dear...nak jawab tag kena tggu masa sesuai..hehe..

PUANSTOBERI said... BALAS

agagagaga...ada gak utk akak ek..maceh..maceh igt kat akak. Akak nah buat ni dulu retu. Tp takpe..akak tepek tulis dari Eka gak eh :))

.:Mrs. Engineer:. said... BALAS

tq eka... :)