Thursday, December 23, 2010

kembali ke zaman bercinta dolu2

Rindu bertandang lagi !!! itu je yg mampu aku nyatakan. walaupun masih terasa hangatnya kucupan mesra en suami di pipi kanan aku ketika berada di epot, 3 hari lepas. rindu aku tetap membuak2 ketika ini.... errrgh...geli geleman dengar eh...panggggg bagi. tp susah tau nak dgr aku jiwang2 camni kan. hari ni masuk hari ke tiga kehidupan aku tanpa en somi di sisi...ari sabtu ni baru dapat jumpa kekasih hati ku ituw. teramatlah sunyi tanpa kehadirannya.  tak de lagi org nak kacau2 aku.......haiii...camne la org dok PJJ dgn suami ae...salute la !!! bila dok jauh camni baru terasa nak rindu rinduan, jeles2...en somi lambat reply sket pun mula pk bukan2...ahhaha...mula nak cari pasal. sapa tak syg laki oi sebelum ni 24 jam berkepit depan mata...hambik ko. dan bila dok jadi camni jugak, mula la balik tabiat lama.


::: call ~ bergayut tak kira waktu...utk wish camat pagi, camat mlm, camat tido. tu belom masuk suh mandi, suh makan, adoi angau kejap.

::: guling guling ~ setiap kali calling2, katil la sasaran aku...nak tacing2 bagaikan... sampai tak sedar aku dah bt pusingan 360 atas katil...oh kalu ada yg tanya kenapa perlu ats katil?sbb aku ni pemalu orgnya...kalu ckp kat living room, mama dgr aku dok loving2 dgn en somi.abes la.shy shy cat

::: msg ~ kalu bole nak je gantung hp ni kat leher, spy senang nak type msg. selama ni  handphone dok mana pun aku tak tau.sedar2 je betri weak

::: active mms utk send pic en somi ~ ha...selama ni hp aku tak penah active mms / gprs...tp skang ni kelam kabut dok call dg suh aktifkan gprs.cis...

::: tido tak lena, mandi tak basah ~ aku tak leh tido bkn sbb en somi, tp sbb dok online 24jam, ye la skang tak de lagi org nak panggil 'syg...masuk bilik' :) yg bab mandi tu plak, mmg tak de kaitan dgn en somi, aku yg malas mandi sbb sejuk

::: Eka Sdn.Bhd ~ semalam g shopping kene kelua duit sendiri.tak de org support dah... :(

::: makan dlm tin ~ ni en somi la. bila aku tak de, tak de la bibik nak masak kat dia, jdnya mknan dlm tin lah jadi pilihannya.


::: buka lampu setiap penjuru umah ~ ni pun en somi nya tabiat...en suami merupakan org yg penakut aku pun sama, jd time tido sume suis lampu haruslah di ON kan



abang !!!!! syg rindu abg



bila dah berjauhan camni, rasa cam makin liat nak apply tukar balik semenanjung. ye la bt nya sorang dapat utara, sorang dapat selatan. tak ke naya.


13 comments:

PuaN su SU said... BALAS

perasaan PJJ itu dah melekat kat su semenjak setahun lebih ho ho ho...haru tau...eka doa2 rezeki su nak menepek kat hubby tauu...

E K A said... BALAS

yeke su.su PJJ ae.sian...eka doakan 1 hari nanti su dpt stay sama dgn en somi

su su said... BALAS

PJJ eka,,,,nak2 time si dia bz nie,,,jawapnya weekend ja balik umah..ho ho ho..
eh su nak cakap nieee...
eka jgn marah ya...
eka n pasangan eka adalah pasangan yg cute...he he he,,,su doakan eka nnt dapat baby yg cute mcm korang berdua

YuNyLoveSYou said... BALAS

bestnya.. ada jugak feeling2 gf bf... hehehe... semoga suami eka kembali dgn selamat di sisi eka....

E K A said... BALAS

su : la ye ke...eka dok pk td...kalu eka terus pjj dgn en somi.lg la susah...nak plan ada baby...wat nya time eka subur,tak jumpa...kan sia2...tp tu la sume tu terletak pada rezeki

E K A said... BALAS

su : ala...cute ke...hik hik...tq. doakan ye kitorang cpt dpt baby.tq tq

E K A said... BALAS

yuni : ala yuni.bila berjauhan je nak calling2. kalu dah dpn mata, tak de nya camtu... :) tq yuni doakan

Mr n Mrs Zaidi said... BALAS

wah..wah..bercinta kembali yek kak....
seronok2...mengeratkan lagi hubungan 2..bru leh rse perasaan rindu n syg 2 makin banyk....

eMMe said... BALAS

yeay~ esok sabtu, jumpe n lekat la puas2 ek Eka
hohohoho...ingatkan berpisah terusss...aih..mesti Eka lagi layan jiwang, penat mak nak layan eka kalo dok SDN BHD...kui..kui..kui...

*luv Syahnia* said... BALAS

kak..rindunya dgn akk
lama ain tak dtg sini..
alala cianya dia..ain pun pjj gak
seyess sgt tseksa..suma sdn.bhd.
shari msti send 1 pic..hihi

E K A said... BALAS

mrs zaidi : betul2 dapat mengeratkan lagi silaturahim


emme : takmo la berpisah terus.tak sanggup i

ain : mmg dah sombong dgn akak ;)

anita_hanapiah said... BALAS

ala ciannya dia...eka nita pun penah PJJ tau..mas mula2 kawen kena PJJ..setahun gak la..ni br setahun je menempek kt en somi..

E K A said... BALAS

eh ye ke nita...sakit kan dok jauh2 ni