Monday, April 4, 2011

AF dah bermula

skang ni dah mula start musim af
aku semangat nak tengok sbb ada paknil je
boley tak camtu
dah bape musim aku tinggalkan af
thn ni baru rasa nak tgk balik
tak tau la penyanyi nya best2 ke tak
pengetua dia superb la...pheewit
pas ni mesti ada sesi berebut remote dgn en somi



keadaan aku ketika ini


nape ae. mood aku hilang utk blogging sejak akhir2ni
sedangkan fasa sibuk dah berlalu pegi
yang tinggal skang hanya fasa home sick
dah 4 bulan tak jumpa ma parent
tak keruan rasanya


tadi baru perasan, aku lom stori kat en blog
pasal percutian beberapa minggu lepas
dah jadi pekasam gamaknya
 


4 comments:

eMMe said... BALAS

leh la tgk AF kejap2....kalo my mr HuB tgk AF, huhuu...Eka, cube tgk peserta namenye Leena, gediks habis, eeeeiii..tak suke la, baru jadi peserta, dah tunjuk perangai cam tu, harap dia dia tersingkir concert 1st nih ,hahahahha! jahat kan me,heeee~

asna cute said... BALAS

asna ada exammm.. xboleh tgk Tv sgt huhuh

~LeeyanaRadhi~ said... BALAS

hai eka ..i follow u..
leeyana pun tringin nk tgk AF yg last ni, sbb ade paknil..tp hubby xmo smbung astro lg..tgu pindah umh katenye....uwaaa....

*luv Syahnia* said... BALAS

baru ksmpatan tgk diari af mlm td
tak tak phm nape diorng buat konsep
rumah kaca??
dah macam khas bt ptnjukan kat org ramai je
bole lihat apa diorg buat kat dlm tu..