Sunday, April 10, 2011

baked macaroni cheese

ya...itu adalah kegemaran en somi masa kini
asal wiken je minta macaroni



waktu wiken smpat la nak ber baked bagai kan


aku igt lagi, masa tunang dulu
kalu aku bg dia macaroni
jangan harap la, dia makan sket je
sedih tak sedih hati ni
tp skang ni, dia yg request
tu yg dia ckp
wabak aku dah transfer ke dia
(*________*)


7 comments:

Lina Rahim said... BALAS

jangan sedih..dulu makan sikit je sbb nak jaga body..sekarang rugi la kalau tak makan masakan isteri..

eMMe said... BALAS

wow~ tgk pun tau, mesti sedap, nak try la, bak resepi yang...heeee

E K A said... BALAS

@Lina Rahim
betul betul...tak mkn ngamuk la isterinya


@emme
;) biasa2 je emme... macaroni tu wat cam biasa.cuma eka letak cheese sos je pastu bakar

Fasha said... BALAS

meh la share resepi kat sini eka. teringin plak nak try sbb nampak mcm sedap je tu ^_^

Daleela said... BALAS

Yang... nak recepi.. sedap tu...

rDnA said... BALAS

feveret saiful ni..tp lamaaaaanyer dna dh tak buat..tgk eka buat cam nak buat gak la..hihihi

E K A said... BALAS

@Daleela
nak ke...eka main hentam kromo je.

@Daleela
ye ke...eheh tq.nanti la ye. eka buatkan