Tuesday, April 19, 2011

habis madu sepah dibuang

perkenalkan...ini awek saya.daisy!!!


cute kan, saya sangat sayang dia
jiwa dan raga saya serahkan padanya
saya selalu utamakan dia lebih dari segalanya
dalam macam2 hal
saya sanggup berikan apa saja pada dia
walaupun terpaksa mengikat perut sendiri
saya sanggup tidak makan semata2
ingin menunaikan apa saja keinginan dia
hubungan kami sgt rapat, dan dia pun syg pada saya
sehingga la kejadian baru2 ini yg mengubah segalanya
saya eksiden, teruk sgt. abes muka saya
mulut saya patah
dan terlantar di hospital keseorangan
daisy....mana daisy??? mungkin dia dah lupakan saya
kini separuh jiwa saya pergi
pergi bersama daisy yg hilang entah ke mana



daisy meninggalkan saya sendirian



hari2 yang saya lalui tidak bererti lagi
begitulah kata pepatah orang melayu
habis madu sepah dibuang


::::::::::::::::::::::::::::::::::::::


hah itu lah karangan autobiografi
AKU SEORANG SEEKOR DONALD DUCK
yang direka khas oleh aku
heheh
actually aku beli benda ni masa gi disneyland last year
skali jangka hayatnya tak lama
terjatuh dari gengaman sendiri
pastu pecah
selama ni dok pakai cenggini



aku semat kat tudung.abaikan muka yg bersepah tu


pst...tanpa disedari...cerita di atas tu ada kaitan dgn perjalanan hidup aku...
bezanya...dalam kes ni dia yg jadi mangsa...aku tau aku sgt kejam...
tetiba nak nyanyi lagu.... apa khabar kau di sana...opsss !!!

7 comments:

LanaBusyBee said... BALAS

ahaha ada2 ja la eka ni hehehe...eka, ni ada satu link klu nk beli softgel, harga dia jual murah rm37 +postage rm8 ok la tuh, tapi yg beshnya beli kt dini ni, akan dpt freegift hehehe

E K A said... BALAS

softgel tu apa ruby.mana linknya

PuaN su SU said... BALAS

ha ha ha...cikgu..cikgu...
saya dah lama tak buat jarangan begitu........

aku sebuah pen

alinac lover said... BALAS

ala cane leh jatuh.comel la pin tu~

mommie yuyu said... BALAS

yeay, suka pop up window eka baru buat..snng nk komen..

mula2 yuyu ingatkan FM la donald tu..brooch rupanya..

D'Estrella Peace said... BALAS

Hahaha...sgt interesting...

E K A said... BALAS

susu...mari bt karangan cepat.eheheh

alinac : ganas sgt tuannya..berkecai hidung si donald


yuyu : ada peningkatan tak.ehehehhe...nampak cam FM kan

dee....tq