Friday, April 29, 2011

chicken pork


boley???
aku dapat surat ni dari parent

ngadu anak dia tak leh ke sekolah, sebab chicken 'pork;
pitam aku baca surat tu
aku yakin pakcik ni mesti tak tau apa maksud pork tu dalam english
main hentam kromo je...
asal bunyi jek
terus tulis


8 comments:

Nana Aris said... BALAS

hehe jahat tak rase nak tergelak bace entry eka ni..tp mcm eka ckp la agknye dorang tak tau kan..so tak baek gelak tapi tak tahan nak gelak ;p haaa mepek suda

nadeera said... BALAS

hehehe takperla.maap kan jer r..janji ader bunyi..hehehe leh pulak main tulis2 surat minta cuti kan..tak g klinik kot..huhuhu

eMMe said... BALAS

ni sebab mak pak dia tak belajar tinggi,tu yg tak tau ejaan sebenar camner....janji kite paham ape yg dowang cube nak sampaikan...kesian parent budak nih...

PUANSTOBERI said... BALAS

Akak pun kena recall balik cena ejaan sebenar bila tgk tajuk Eka ni kat dashboard. tehehehe.
Ha.. dulu kan kat sekolah kita kena tulis surat kalo cuti, walo ada MC. Parents yg kena tulis, tkpe la kan. At least parents dia responsible gak kan :D

AkUiStInI3 said... BALAS

hehe..eka..lucu + kesian kan..nasib baik x salah paham kan?

D'Estrella Peace said... BALAS

ngee...

Lina Rahim said... BALAS

hiii..buat-buat paham je lah gayanya..

aDieyZa said... BALAS

hihihihi.. no komen (sampai x tau nak komen apa dah sebenarnya sbb kelakar)