Wednesday, April 6, 2011

PemBeRitaHuan

saya ada satu masalah
minta jasa baik korang yang terer2 tu
solve jap poblem ni
nape aku tak leh nak folo blog orang
selama ni ok je
ke aku yang bongoks sket bab2 ni
cer tgk
betul tak tekan benda alah ni je kan...



kekda,minta izin tunjuk cth ye



pastu dia mitak kita sign in kan bla bla bla
pastu setle la kan...
ada tak cara lain ae...


5 comments:

PUANSTOBERI said... BALAS

Eh. sapa nyer blog baru ada 7 follower tu.. siannya... teheheheh...

Oke je.. ce tanya derang lain, akak pun tatau da apa poblem. Ce Eka guna Mozila..atau kalo biasa pakai mozila guna IE plak..

~izan~ said... BALAS

hmm setahu akak yg tak berapa nk tahu ni,camtu je cara nak follow,tekan button follow tu..hmm blogspot ni kdg2 mcm hal.akak nk follow org kdg2 tak kuar pun gmbr akak..huhu.

ni link baju tu dik :

http://nuratika-firdaus.blogspot.com/

salam kenal!~

asna cute said... BALAS

alamak.. asna xtau~ huhu

~izan~ said... BALAS

eh silap link la dik hehe..sori2..adeh..ni linknyer hehe

http://vintagecottageshop.blogspot.com/

E K A said... BALAS

@PUANSTOBERI
kira ok la tu kekda...launching pun tak sampai berapa minguu kan...

@IZAN
ha tu la kan...mabe dia tengah bengong kot.akak thanx for da link.eka dah dapatkan link yg sbenarnya tu.ahhahah


@ASNA
takpe dear.thanx