Tuesday, September 7, 2010

flight delay

fuhh !!! berhabuk dah blog ni ha
ayo...sawang pun ada...
harap maklum ye kawan2
aktiviti berblogging agak terhad bila berada di kampung halaman
actually half of dis entry
bersiaran langsung dari klia
cuma aku edit sket apa yg patut je
just nak recall hari yg memenatkan tempoh hari
aci tak flight delay sehingga menyebabkan
restoran yg kitorang booking kununnya
nak berbuka sama2 terpaksa cancel



 done !!! dari 2 minggu sblm balik kg lg dah redi




sampai awal kat epot punya semangat nak balik
 
 
 
check in siap2 utk ke penang
 
 

waiting for calling


bila dah tiba masanya
mula la drama sebabak
kan en suami blk esk nya
terpaksa berpisah kejap dgn en suami
pas kiss n hug en suami aku pun masuk dalam
utk imegresen checking n body pass
bintulu kl delay 30 minit je
tp masa kat kl...hambik ko
suppose flight kul 6.05
dah masuk dlm cabin
dah pasang seat belt semua
skali co pilot nya ckp kene turun
sbb enjin kapal tebang rosak
technical problem la
engineer dia ckp penerbangan tak leh nak proceed
so...turun n ganti dgn plane lain
dorang ckp 6.35 baru terbang ke png
lastly delay...ke pukul 7
tu pun pukul 7.15 baru beratur utk masuk ke kapal terbang
tup2 minyak lak abes
take time gak nak refill
time tu kan kat kl dah buka puasa
7.21 cengitu berbekal kan famous emos je aku mkn
bila dah masuk dlm cabin baru mkn betul2


seb baik la MAS bg ini masa bintulu-kl



pukul 7.35 baru fly ke png


yang aku nak tergelak nya
ada sorang apek tu
dok sbelah aku
berdengkur dari mula masuk sampai la landing
nak je amik stokin busuk sumbat lam mulut dia
supaya senyap sket
 
 

2 comments:

*luv Syahnia* said... BALAS

aduiii dugaan betui nak blik kg yea kak
apa2 pun sampai dgn selamat *__*

asna cute said... BALAS

Yeay! selamat sampi dh ke kmpg halaman hehe =) Selamat bercuti hari raya! =)