Wednesday, September 22, 2010

rindu korang sume

alahai hidup... mintak nyawa 3x <-- ikut tune citer p ramlee
sunyi nya la kehidupan di alam maya ni tanpa korang
ye...tau la korang sume masih raya kan
masih seronok beraya di kampung
g open house sana, g open house sini
sangat sedih taw tatkala melihat kebahagiaan korang beraya dgn sedara mara
aku ??? hm...sempat raya kedua je
then bila org datang umah aku tanya
'pengantin' tak balik raya ke
sbb ada makcik2 yg belum sempat tgk en suami
masa wedding day dorang g umrah
so tak dpt tgk menantu mama n abah

korang, dah2 la raya tu...balik la...jeles tau
igt sama aku di perantauan ni
aku ni raya ke3 dah terperuk kat sini
korang nya raya ke3 masih pakai baju raya kan...
tp aku dgn en suami siap melepak kat mall
sbb bosan sgt. mood raya masih ada sbenarnya
tp tak tau nak g mana
pastu merayap, mula la bt aktiviti tak berfaedah


sian budak tu...cedih jerk


abang...ada burung hantu


laju...laju...buai ku laju


genggam erat tangan ku


jongakng jongket


weeeeeeeee.....


syioknya


janji setiaku untukmu


merajuk ke cik abg


ni...aku pulak merajuk


now...baik dah


kalu la leh tukar daun tu cam daun mohabbatein kan best


masa kawen tempoh ari tak dpt pose ni.kempunan


jambatan kasih kita...buekkk jiwang plak


tgk atas pulak


kira bintang ke apa ni


ni aksi nak meloncat ke bawah


thanx en tripod


last sebelum balik


sekian utk hari ini




4 comments:

Lina Rahim said... BALAS

Alahai Eka..samalah sini pun..raya ke3 dah balik Miri..sampai Miri nak hantar dobi, nak makan, nak beli barang semua kedai tutup lagi raya lagi..sedihnya..mujurlah ada senior2 yang buat open house, rasa meriah juga la sikit..merantau ke Sarawak je kita ni, tapi 'terasing' macam oversea sangat..hahha..

asna cute said... BALAS

eh eh nie dah jd mcm photoshoot raya nie hehe. Comel2 jer korg posing tau ;D Jelez asna haha =D

E K A said... BALAS

ha tu la...baju byk nak kena setle.lina naik flight dr mana...tak nampak pun bayang lina on dat day


asna, saja gedix berposing tak de keje...asna pun leh amik gambar camtu gak

*luv Syahnia* said... BALAS

dear..dah boleyy wat pic outdoor
mjalah pengantin ni..;p