Tuesday, September 21, 2010

open house 3

huh...kali ni nya open house memberi kesan tragik
layan gambar dulu 
zaasssss


di mana2 saja haruslah ada gambar suami isteri ni kan


ahhhh...mengeliat keenakan


apa pasal mulut eka camtu...

sbb dlm mulut penuh mknan

ha...ni baru betol

org belakang tu bt apa la

time ni dah tak larat nak bergambar

wuarghhh..perut penuh tersadai jak




gambar di atas adalah rumah ke-4 yg kitorang ziarahi
rumah2 sebelumnya ku terpaksa behave sbb ikut rombongan ustaz2
berbalik pada kisah tragik tadi
balik je umah...aku dgn en suami lumba2 ke toilet
kamu tau kenapa ???
lawan menembak dalam jamban nun sbb cirit birit
sori statement agak keji
tp itu la kenyataannya
sampai kul bape dok berebut toilet dgn en suami
sampai tak leh nak tido
asal aku nak masuk, dia pun nak jugak
dah la bunyinya bt aku nak gelak
esknya g sekolah, aku n en suami mula siasat
rupanya ramai lagi yg cirit birit
setelah kajian dijalankan baru la dapat kesan
kitorang yg mkn kat rumah kenduri sume dilanda cirit
taktau la apa kekdahnya sampai cirit2 ni <-- betul ke penggunaan ayat ni lena


4 comments:

Lina Rahim said... BALAS

ish..sampai cirit orang yang g open house semua? tuan rumah masak sendiri ke order dengan katerer je..? ni yang risau nak wat sendiri open house ni..

eMMe said... BALAS

haaa...kan! sampai cirit birit! makan mcm2 kan raya lak bukan 1-2 rumah, 4 tu...kalo lebih tak tau la kata ape atas daripada cirit birit tu Eka...hehehe...

E K A said... BALAS

lina : eka rasa dorang amik caterer kot.

emme :tu la pasal.perut tunjuk protes.sbulan dia cuti rehat khas.abes je tempoh posa belasah macam2, mau tak berontak kawan

fikaryna said... BALAS

musim2 umah terbuka nih..makan kena la berjaga2..sekali kena cirit birit..x cukup kaki berlari ke tandas..rase mau tido kat dalam..hik2..

moga x melarat la..