Thursday, September 2, 2010

silent mode

sori arini tak sempat berblogwalking ye kawan2
plan nak bt kad raya kat en suami
pandai ke aku ni ae...sambil garu2 kepala
rasa cam tak yakin
tp nak try gak
last year bg kad yg ready made je
sbb aku ni mmg bkn jenis kretip
tp, (isk berapa byk tp da....) tak kira la
thn ni nak try gak
ssshhhh...
plan ni tanpa pengetahuan en suami taw
chaiyok chaiyok


8 comments:

maslinamansor said... BALAS

mesti surprise... :)

Lina Rahim said... BALAS

(jerit kuat-kuat....)En Firdauss..!! Eka dia nak bagi kad raya hand-made....!! Hahhahaha..

E K A said... BALAS

maslina : nak bt surprise,tp cer suggest kat saya.where dhould i put the card

lina : oooo veri da notty tau...takmo la bg tau

asna cute said... BALAS

nak satu kad rayaaaa boleh? hehe

E K A said... BALAS

Asna,bole..bg alamat tau.wink

*luv Syahnia* said... BALAS

nak jugak kad raya..nak2 :P

eMMe said... BALAS

dia tak tau ke EKA nye blog?
nak gak kad raya dari Perantauan..ehehehe...

E K A said... BALAS

ain : nak ye...cpt bg address sbelum esk.kalu tak akak dah nak blk kg.
emme: dia tau blog eka.tp dia jrg buka,nak kata buta it tak jugak...tah dia...dlm smingu skali je kot