Wednesday, September 22, 2010

upsr fever

Hari ini hari terakhir upsr.juga hari terakhir aku di skolah ni.mostly budak2 skolah ni better dr skolah aku kot.tgk la background family nya camne. 1st day Siap dtg beramai2 bg moral support lg.ada yg bibik dtg amik.anak2 doktor aku rasa.muka pun comel lote.bersih n kemas aja.

kejap je kan masa berlalu,dah hari ke3.dan time aku tulis blog ni budak tgh amik paper b.I.bosan weh...tp kelakar tgk dorang ni.sampai berkerut dahi2 nak bt ayat bombastik agaknya. alhamdulilah paper science tadi teramatlah senang. Utk cikgu la. Bg murid tak tau la camne.arap2dorang leh la jawab.smlm pun pas abes jd pengawas kat skolah ni,sempat aku melawat ank didik aku kat skolah sendiri.bg kata2 amanat bt kali terakhir.dan hint2utk menjawab soalan bt ke sekian kalinya.tatau bape kali dah punya dok ulang.betapa risaunya aku hanya tuhan je yg tau.

Hokey uols tak leh lelama.tgh bertugas.ni pun taip using blackberry.veri limited nak upload gambar ke hape.

3 comments:

eMMe said... BALAS

wah! cenne la EKA mengajar erkk..ngah byg kan cikgu Eka marah anak2 murid yg nakkal...hehehee...

PUANSTOBERI said... BALAS

Salam, 1st time ni jejak sini..cantik blog..cena leh terlepas pandang nih..huhu..

Lg suka bila tau empunya blog adalah che e gu. Huhu.

Salam kenal dari puanstoberi eh :))

E K A said... BALAS

puan stoberi jgn salah paham,walaupun saya cikgu, saya hanyalah cikgu2 yg sempoi aja...

emme, eka garang tau.hahha...en suami kalu dok kat tingkat 3 dah dengar suara eka bertempik taw