Thursday, September 30, 2010

virgo star cruise

sejak 2 menjak ni...perasan tak astro asik tayang citer 'pisau cukur' aja...ala citer yg maya karin n fazura berlakon atas cruise tuh...pepetang tak de apa nak buat, aku layan gak cite2 gini tau...citer ni biasa je actually...tapi kan... aku teruja tgk life style org kaya kat atas kapal nun. aku tau aku tak layak pun nak pasang angan2, apatah lagi nak naik atas tu. bermimpi je la. ok kan... hai... berapa la agaknya naik atas tu....sbb dlm cite ni mostly org kaya2, pangkat datuk2 je dok ats tuh. mesti mahal. sesuai dgn tajuk 'pisau cukur'. datuk2 kan jadi fokus utama pada si mata duitan ni :) so aku pun gatai, try search kat intenet pasal virgo cruise  kunun cam mampu nak naik cruise...bwerk :b korang nak kata aku kuat berangan pun kata la... diingatkan, cerita di bawah ni hanyalah igauan ngeri dalam mode fantasi aku. pastikan anda turn on  mode swing2



 
siapa sangka kapal ini mampu memuatkan beribu manusia



ber'spa' sambil melayan lautan yg membiru



bergambar dgn kuda emas itu ~ yg  menjadi simbolik kpd cruise ini


 siap ada kolam lagi ha...harus aku berbikini di sini


 jogging track


 bosan2 boley hiburkan hati di sini


 kalu la aku ni si pari2, mau aja aku fuh kan mereka dua ni n tukarkan kpd aku dan en suami


veri the berangans kan, bila la nak dapat naik ae...300 tahun lg kot... telek punya telek...betul sangkaan aku cruise ni boley mencecah 4k...tp kalu gemini n pisces cruise murah la. ala tak mampu naik virgo star cruise, naik cruise kat penang port tu pun cukup la kan. tak sampai seratus pun. tido semalam dah la... tak pun g indon... lebih murahan. seratus lebih je pegi balik...siap leh pegi berbelas2 kali lagi... oh cakap pasal indon... sgt frust flight aku nak ke bandung terpaksa di burn..bukan post pone tau.sgt tragik di situ. lebih2 lagi niat nak bershopping terkubur begitu sahaja. ini semua dek desakan ayahanda ku... dia takut jadi apa2

hokey...berbalik pada virgo star cruise, pada yg pernah pergi, benarkah makanan kat atas tu bercampur dgn non halal. aku dgr org ckp je.tak tau kesahihannya... kalu campur tak best la kan... yg pastinya casino mmg ada.trang tang tang tertera kat website dia. lebih kurang genting agaknya...

 p/s : gambar di atas di kutip dari sini ye

4 comments:

Lina Rahim said... BALAS

Saya pun ada search juga pasal virgo star cruise ni..konon nak booking (kononnya..haha), tapi dapat info memang makanan tak halal, serve wine dan perlu ada dress code. Ada juga disyaratkan bawa 1/2 pasang Dress&Tuxedo untuk couple sebab ada majlis macam prom night (macam filem Hindi Mann, filem Poseidon, filem Titanic, etc).

Iena said... BALAS

xper... berangan x pakai modal. so, xder batasan dlm berangan. hehehe

eMMe said... BALAS

angan2 dulu..kot2 leh jadi kenyataan...
stiap org punya anganan dan impian, lambat laun, pasti kite jadi realiti...cayok! Eka!

E K A said... BALAS

a'a emme....ada majlis rasmi cengitu...kene nari2 bagai

lena : betul betul betul

emme : insyaallah emme...dah tua bongkok 3 leh kot naik.abeskan duit pencen time tu