Thursday, September 23, 2010

jemput datang rumah saya

pengumuman pengumuman !!!
(sila ikut rentak lagu indon tu ye kawan2)
siapa yg punya anak bilang aku, aku yg tgh malu
sama teman2ku kerana diriku yg tak laku2

hahaha...layan kan je la otak aku yg tgh weng2 ni
happy+release tension sgt2 sbb exam dah tamat
eh korang tau tak, nak cite ni
ada 1 kejadian tgh ari tadi, time paper BI 
aku jeling la jawapan budak2 ni
yg section complete the sentence tu
soalan bagi
good friends-congkak-bla,bla.
then, dia bt ayat
A good friends is a congkak
dia main buat suka hati je.aku nak gelakkan maksud ayat yg dia bt tu
tp bila dipikirkan balik tak patut la
nak je aku bg jawapan kat dia time tu
susah la, sikap nak membantu dlm diri aku sgt menebal
itu sbb kene jd cikgu kot...hehhe
tapi sorang tu je la aku nampak ayat pelik2..yg lain ok
dari mula lg aku dok aim dia
dia cam stress je nak jawab
sian dia
 dia salin balik soalan....
tak sampai hati aku tgk sbb peksa besar kan
eh terkeluar topik pulak. dah ! dah!
actually tujuan blog ni ditulis utk menjemput kamu2 semua
ke ruamah saya
ya kamu!!! rakan2 blogger yg di kasihi sekalian
 dengan ini saya ingin mengumumkan





saya dan en suami (dgn izin tuhan)
akan membuat rumah terbuka
silalah hadir ke rumah kami




kehadiran anda amat dialu2kan
jadi kepada kamu yg berada di seberang sana
silalah membooking tiket kapal terbang
serius teringin sgt nak jumpa rakan2 blogger 
yg selama ni kita dok berkongsi rasa sesama sendiri
doakan ye open house aku ni berjaya




err tau tak apa pasal mode dok menempek gambar kawen dari tadi lg???
hehehe...sbb on dat day, masa open house tu nanti adalah
 tarikh our wedding day kat pahang
leh kira anniversary monthsary gak la kan
dah 9 bulan jadi isteri org...
kejap nya masa berlalu
tp baby ??? huargh... bila nak dpt ni
cedih...cik P cam bakal menjelma je tak lama lg
bulan ni tak rasa kecewa sgt
sbb bulan lepas nak lakukan apa2 aktiviti terbatas sket :)
sbb bulan posa kan <-- alasan. dush dush dush




9 comments:

eMMe said... BALAS

byk tol koleksi gambar kawen Eka, kalah me....

maslinamansor said... BALAS

tak dak alamat ker?
InsyaAllah, kalau lapang mas boleh datang... :)

E K A said... BALAS

emme : hehehe...boley la.photorgrapher shoot byk gambar.i suke...

maslinamansor : ni alamatnya, datang tau. pukul 2 majlis nya

kuarters guru,
sk tanjung batu,
bintulu,
sarawak

asna cute said... BALAS

Alaaa ekaaa jauh xdpt dtg huhu. next year wat kat Pahang lak ek hehe :D

Lina Rahim said... BALAS

Eka, bila terikhnya..

Khumaera Ismail said... BALAS

laaaa~ baru ingt nk dtg..skali kt bintulu daa..ta dpt nk dtg..huhu~

*luv Syahnia* said... BALAS

kakkkk!!! nak dtg
tp jaoh sgtlah..

cedeyy tak dpt join :(
poskn mknan cikit utk ain yea ;d

anita_hanapiah said... BALAS

cmner open house dh success suma ke..

E K A said... BALAS

alhamdulilah.berlangsung dgn success nya... :)