Thursday, September 30, 2010

homesick

hi uols...selamat tengah hari...kejap je kan...arini dah sampai ke penghujung bulan 9.esok bermulanya episod baru di bulan oktober. kejap nya masa berlalu. dah nak abes syawal dah... tapi dalam hati tak sabar nak tunggu syawal thn depan sebenarnya...serius...



 nampak je aku happy camni...


tp aku tak puas beraya di kampung. masih kah korang igt raya ke 3, pepagi buta aku dah kat epot. ohhh sungguh terharu di situ... di sebabkan itu jugak la hilang mood utk berblogging...tak de kaitan pun bila difikir balik...tak caya...cer tgk entry utk bulan ini...di kiri nun...menyusut sket berbanding bulan lepas...seriusly... aku rindu sama kampung...sama mereka di bawah ini


 tidak termasuk mat indon di belakang tu ye


 baby meow2




lambat nya lg nak balik

4 comments:

E K A said... BALAS

dgn terhasilnya entry ini baru setanding dgn bulan2 lain.maintain 29 per month

anita_hanapiah said... BALAS

wow hwbat 2..

pn fAzrin in d h0use said... BALAS

sabar eka sabar...nnti mntk tukar balik semenanjung ya eka.. :)

eMMe said... BALAS

itu pengorbanan namanya Eka, kot2 la kalo dpt transfer ke Semenanjung, mesti rindu n tringat org2 Sarawak...