Friday, October 15, 2010

bajet 2011 selesai sudeh

as a conclusion the strength is  ^o^

(1) Cuti Bersalin Bergaji Penuh 90hari Kpd Kakitangan Awam; gud.harus berusaha keras. tiap2 hari buat baby utk dapat keistimewaan yang ini
(2) PTK dimansuhkan mulai Jun 2011; i like.tak sempat nak ber PTK dan tak nak pun baca buka tebal tu.tak best
(3) Bantuan Khas Kewangan RM500 Akan Diberikan Pd Bln Disember; err 500 jerk...ada unsur tamak di situ.tp mmg aku tak expect more than dat. so cancel hnymoon for da holiday.hehehe.leh caya ker
(4) Elaun Guru KAFA Dinaikkan Dari RM500 Kpd RM800; tak de kaitan dgn aku. tp bagus utk ustaz2
(5) Kpd Ibu2 Tunggal Yg Ingin Bgelar Usahawan; guuuuuddd... demi membantu anak yatim di luar sana

ada byk lagi actually.tak larat nak taip...nak solat maghrib jap...
so.... apa kata korang ??? puas hati enuf ???
 

6 comments:

PUANSTOBERI said... BALAS

PTK mansuh?? abis ni nak suh buat soklan nih.. takyah buat la kut.. hahahahah..

eMMe said... BALAS

berita baik! alhamdulillah...lepas la duit beli ayam daging kan, hihihih~

Lina Rahim said... BALAS

cuti beranak tu best la..yang RM500 tu..macam sikit je, tapi ok lah dr takde langsung..padahal citer ka suratkhabar bukan main ekonomi m'sia mencanak

E K A said... BALAS

puan stoberi : akak kene amik PTK arini ae.gud luck tau
emme: nak buat kenduri ke emme.en somi dah plan nak coping balik smenanjung.tp 500 lepas satu persalinan je la
lina:itu la lina.nampak cam gempak je kan.igt dapat la merasa atleast sbulan gaji ke.ni dapat 3 angka je.haisyyy...syukran2.better than nothing

*luv Syahnia* said... BALAS

cuti 90 hari tu..
krajaan sel dah buat 2 thn lpas

500 pun jd lah
boleh ketuk blakang kete ain yg
blekuk2 tu..hihihi

anita_hanapiah said... BALAS

betol 2 eka tgk kt paper gempaq ja....tp xpa la bleh la dr xdak lgsung...