Thursday, October 21, 2010

nyampah nye

eh nape ae....line teruk sgt...nak update susah benau.kejap2 hilang.terus tak de mood nak buka lappy.nak update guna BB sangat la tak puas nengok skrinnya.so, 2-3 ari ni nak blogwalking pun tak sempat la.geram je rasa.
pada kawan2, jgn lari ye...
saya tak lupa anda semua.cuma line ni ngok ngek sket.biol.sume ada.since 18 aritu lg.sampai org nak book flight ticket pun susah.dah la air asia buat promotion time tu.seb baik flight blk kampung dah book.hokey la uols...tanak ckp manyak...karang prob lg intenet ni...
daaaaaa...
take care...
selamat berwiken

3 comments:

anita_hanapiah said... BALAS

a'a mmg betol 2 eka tenet lembab sgt2..sbb 2 nita pun susah sgt nk update...nk update kt sek byk keje blik umah mlm2 line lembab..sgt 10sion disini

eMMe said... BALAS

me pun malas nak guna BB kat umah...lately ni line slowww je then out of sever..huhu..mmg tensen la....geram cam eka juga...hihihihi...

PUANSTOBERI said... BALAS

Kak Reen da penah rasa retu..smpai rasa nak pi je terminate time tu gak..eh bkn..sebaik sj bukak opis sykt bband tu.
Hampagas kan..
Akak kalo pakai BB mmg tak berani la buat online transaction ni..rasa mcm tak 'kukuh' je. Tau2 kang ter ilang tgh jalan plak dia.
Suma online payment kak reen wat kak opis je. Ngeh hehe