Sunday, October 24, 2010

Pakaian Tradisional The Contest!!

big big thanx to k.reen@pn stoberi.cayang akak. thanx sbb bagi tau eka... k.reen yg bagi tau kewujudan contest ini. kalu tak mmg aku tak tau. so... bila dah view blog tuan empunya diri, aku decide nak try cuba contest ni







ini cik penganjur...comel je orgnya
sebelum tu nak ucapkan salam kenal
sebab ni first time menjengah blognya
yang kebetulannya, cik mek molek ni my junior
wat pengetahuan fizah, akak amik degree kat UTM skudai gak, tapi faculty science
fizah dok block mana ye, akak dulu kolej 9
maybe skang dah ada nama official
masa dok sana , baru je buka hostel tu. kitorang 2nd batch
oh rindunya pada UTM, jusco taman U
apa jadi dgn rusa2 kat dpn bus stop tu ye.masih hidup lg ke
cik hafidzah ni single lagi tau...tapi not available...hehehe






::: Syarat-Syarat Pertandingan :::

1.Mesti menjadi follower Hafidzah Hafidz.done !!!

 
2.Ini gambar yang dipertaruhkan... done !!!


 pakaian orang Iban

 ini full set


ini pulak pakaian tradisional org kayan

  dan ini...pakaian kebanggan aku. haruslah pakaian tradisional orang Melayu



3.Buat entry pasal contest nih... done !!!

4.Letak + linkkan banner contest nih kat sidebar blog uolss... done !!! 

5.Tag minimum 2 orang atau lebih rakan anda... done !!!
~dina : dina ada simpan lagi tak gambar yang kita menari.jom la koin
 ~ ruby : letak gambar kawen anda





11 comments:

PUANSTOBERI said... BALAS

Ha...bagus..bagus..akak beri sokongan dari jauh neh. Hik hiksss :))

eMMe said... BALAS

GUD LUCK Eka.....hope menang dlm contest nih...

suhadaPuanShaiful said... BALAS

good luck eka...su suka pic baju iban tue

anita_hanapiah said... BALAS

gud luck eka..

E K A said... BALAS

k.reen n emme...mekacih byk2 tau, atas sokongan anda

E K A said... BALAS

su n nita...mekacih wish me luck hokey

LanaBusyBee said... BALAS

alamak, letak gambaq kawen? baju i mcm x tradisional pun la ahahaha...yer2, sy tau, sy xbyk letak gambar kawen sy muahahaha... tgk la kalau rajin yer hehehe

hafidzah hafidz said... BALAS

CEK!!! hehe..ooo, rusa2 tu ada lagi..fiza dok kolej datin seri endon..hehe..JUSCO?? hehe, BEST! :P btw, macih ea kak join contest fizasyarat semua cukup..esok fiza umukan sape pemenang..gud luck ea kak..

rDnA said... BALAS

ooo ada tag utk dna..nnt dna buat ek..
gmbr menari masa koQ tu ek??rs cam ada simpan tp tak sure buh kt mana..ke masa menari dinner ssh??

rDnA said... BALAS

laaaa dh hbs dh due contest tu.tak smpat nk buat

E K A said... BALAS

heheh...takde rezeki la dina nak buat...