Monday, October 25, 2010

mau MCD

di mana kan ku cari ganti
serupa dengannya...
mentang2 la skang ni tgh musim P ramlee kan.shh... feveret en somi tu
memang tak de yg boleh menggantikannya
saya mau chicken porridge...chicken Mc duluxe...Mc flurry...everything
full stop
C.R.A.V.I.N.G











SOoOOOoooo yummies !!!
kadang2 aku sgt jeles dgn korang yg lengkap dgn segala kemudahan
serius...tak tipu...lambatnya nak balik
korang syok la, nak naknya hari ni gaji kan
mesti shopping bukan main lagi
jeles taww...



11 comments:

Cik Shu said... BALAS

Tak per eka, simpan dulu duit tu, nanti bila balik semenanjung, berbelanjalah sesuka hati ye tak?

E K A said... BALAS

tu la...biar dia beranak dulu ye...beranak la sgt.heheh

PUANSTOBERI said... BALAS

Kak Reen baru makan smlm spicy ciken mekdeluxe. My dear akak makan double chis beger. Dpt pree pai epal sbb beli drive thru, keta ada tepek sticker M-vip. hihii..

Nom nom nom... ;P

Hik hik..jgn marah yea.. tkpe..nati Eka balik sini..makan puas2 oke. tk lama dah pun nak coti kan..

faRhaNa said... BALAS

huhuhu...smlm br mkn mcD...cian u erk jauh..*i lum gaji jugak..geget jari jer tgk org shopping*

Lina Rahim said... BALAS

tak lama lagi balik Semenanjung kan..? ha..boleh la makan puas..hari2 buat lunch pun takpe..12noon-3pm mc value lunch murah kan...hehhe

E K A said... BALAS

k.reen n farhana...saja nak bg eka jeles...ja'at
lina,hohoho.lastly muka pun dah ala2 mc d

Cik PUan Mr Shaiful.. said... BALAS

eka...tak lama lagi cuti skolah...balik semenanjung,,,,makan puas2..he he he hee...

*luv Syahnia* said... BALAS

sabar kak..sabarrr..
gantikn dgn bege kat pasar
smntara wktu
t balik sini..
mkn bge mcd puas2 taw dear ;P

AIN NAZRI said... BALAS

Eka.. ada seseorg pernah pesan kat ain, nak ngandung sila avoid fast food.. better puasa dulu fast food nie ye.. nnt dah dapat baby baru makan balik.. ain dah beberapa bulan berjaya tahan napsu tuk makan mcd jugakkkk

eMMe said... BALAS

sabar2...takkan lari McD dikejar oleh Eka... kan boleh wat burger sndiri, beli roti, daging, salad, timun jeruk, sos, mayonis, tadaaaa! siap boleh nyap! tapi tak same la kalo beli siap punye....
mmg mengidam betol la Eka kan....

E K A said... BALAS

puan mr shaiful : menghitung hari je ni

ain : bege psr tak sedap la syg.derang tak pandai bt

ain nazri : eka pun penah dgr ain.tp eka ni degil sket.tak berdisiplin.neway thanx remind me :)

emme : sini tak de dgg ramly la emme.kene cari betul2 yg ada cop halal.sama cam roti gardinear tu.tak de kat sini.roti cap ah chong je ada