Friday, October 29, 2010

tik tok tik tok...

tadi..masa tak de keje
saja je mata aku ni belek ticker kat bawah

 
Daisypath Anniversary tickers



 lagi beberapa bulan je lg dah nak sambut 1st anniversary
pastu tgk pulak ticker sebelahnya
merupakan percutian sempena 1st wedding anniversary



 
Daisypath Vacation tickers
 mari rapat, mari rapat


mesti korang pelikz kan
sbb tak same jumlah day countdown nya
ini disebabkan
kitorang sambut 1st wedding anniversary in advance
seminggu lebih awal dari hari kejadian
aci tak???
mula2 mmg nak g hanimun on 6 dec
tp mama kata nak sambut kat rumah sama2
so kitorang g la hanimun seminggu awal
oh ya...ke mana aku dgn en somi pegi kali ni ye???
ala...dekat2 sini je pun
masih dalam asia
 hehehe
adakah aku akan buat contest teka2 tempat hanimun cam sebelum ni
link sini
pada yg dah lama follow blog aku
derang akn tau aku penah anjur contest cenggini
masa 1st engagement anniversary
ok utk dis vacation perlukah aku buat contest camtu lagi
korang nak hadiah tak???
hehehe....
tgk la ye, kalu aku rajin aku bt
apa2 pun kalian doakan aku sempat pegi dan balik
ei...tak sabarnya !!!




adakah aku akan ke pulau lagi untuk kali ini???
 
 
 
wink (',) teka teka ...
 
 
 

6 comments:

Cik PUan Mr Shaiful.. said... BALAS

bali ker he he hee...teka2,,,,,
best tak parasailing....nak sangat ni...mmg impian tue

E K A said... BALAS

mr puan shaiful, hm sonok sgt...rasa cam 'dunia ni aku yang ponya' hehehe...hm bali??? hehehe.tak kot.nantikaneka bg tau ye ;)

Lina Rahim said... BALAS

tak sangka kejap je masa berlalu..tup tup dah 10 bulan..rasa macam tak puas explore kehidupan berumahtangga ni, banyak lagi yang tak tahu/baru tahu..

E K A said... BALAS

itu la lina...masih teringat detik bersejarah jd bini org...sama la kan tempoh kita kawen....bln 12 gak

Cik PUan Mr Shaiful.. said... BALAS

haha ha eka...salah la su punya nujum pak belalang..

E K A said... BALAS

heheh...su pakai nujum pak belalang ye