Thursday, October 21, 2010

promotion air asia



ohoho...awal2 dah tempek gambar.
nak tunjuk muka yang kembali happy <-- harap2 berkekalan
motif nak happy2 ni ????...
intenet tak buat pasal lagi.
boley la surf intenet sesuka hati, dah 2-3hari tak boley
arini mimpi apa tah dapat pulak online
biarpun keadaan sekarang seperti siput berjalan
tetapi aku tetap setia menunggu
migrain tau kalu tak de intenet ni
rasa cam nak marah en somi pun ada
aik en somi lak kene <-- sian dia

tadi masa kat skolah on FB
air asia alert tentang promotion hari jumaat dari pukul 10 sampai 3
MALANGNYA
bila ku buka tempat2 yang berkenan dihati,
kenapa ratenya tak sama dgn harga promo
padahal...sharp pukul 10 terpacak dpn my BB
tipu ker???
tak kan dah di grab org
dalam masa 0 saat
tolong bagi alasan korang pada sesapa yg rajin naik air asia
kalu MAS buat promotion, aku tau la
specially big deal tu
mmg fix.spr harga promo
tp tu la buang masa tau telek date demi date tak de pun
ni kat umah pun dok cari lagi mana2 date yg ada harga promo
pssttt...kamu nak tau tak,aku search utk g mana, g bangkok...
harga promo RM 55 aja, sapa tak tergoda
teringin banget nak pegi dianya dream world
tak penah g sana lagi
best ke ae???

ok la korang...aku nak siap2 solat
pukul 2 jap gi ada mesyuarat ketua panitia.
bosan la.confirm aku on fb dlm meeting room
ok...daaaaaa



4 comments:

eMMe said... BALAS

dah okey ke ur line internet Eka?
so, u serius seronok la ni yea..
tapi gambar tu tak menggambarkan yg u really2 hepi
kene letak gambar eka senyum sampai ke telinga
hahahahah~

*luv Syahnia* said... BALAS

airasia mmg tgh ada
promtion skang ni kak

eemmm tak tahu lah
ain tak prnah naik g airasia
cian kan..kann =(

pn fAzrin in d h0use said... BALAS

tue la eka..wan pon duk tercari2 gak waktu murah yg dikatakan tue..bila check tgk kt tmpt yg bekenan..mahai mengalahkan mas..naik mas la..leh makan2... :P

E K A said... BALAS

emme : dah ok.tu yg pelik...dgn sendirinya dia lembap.dgn sendirinya jugak dia ok...senyum sampai tinga ye emme.blom boley sampa telinga, sbb line dia masih di tahap siput


ain : air asia slalu promotion tp bila check harga regular je

wan : ha tu la.mas dapat mkn berbaloi2