Sunday, October 24, 2010

Sape nak hadiah free dari Paris? =)

oh cuti kali ni asik melangsaikan hutang piutang (tag) kekawan jerk. kali ni kene tag dgn su, dan baru pagi tadi lina lak tag... ye...ye...saya buat ni.korang pun... jom la... join dis contest mana tau ada rezeki dapat hadiah...masih berharap,walopun dah byk kali join contest tak penah bejaya pun..cedih.kene mandi bunga dulu agaknya. hadiahnya sangat menarik ye kawan2, jauh datangnya dari 'paqhisss' ada kholkolah di situ. nak harap pegi sana, tak mampu la... dpt sourvenir dari sana pun cukup la. mudah sangat rule dia


1. bt entry "Sape nak hadiah free dari Paris? =)" 
and letakkan sekali gambar ni dan link kan terus ke blog 








2.letakkan gambar ni skali kat side bar blog korg 
dan link kan terus ke entry ni ye. klu pic besau sngt, korg tlg kecikkan ye.

3. menjadi follower blog ni.

 4. tag 3 org blogger 
lain dan pastikan dorg tahu bahawa mereka telah ditag!
shalinz


fila 
harz 

5. dan last sekali, 
jgn lupe tinggalkan name dan link entry penyertaan korg kat 
kotak komen entry "Sape nk hadiah free dari Paris? =)" ni ye.





 itu sajork
dats all
sekian




2 comments:

harzharun said... BALAS

owh...lm x buka blog...xsedar di tag...t i buat yea...

butterflyana said... BALAS

Good Luck! ;)