Sunday, July 11, 2010

how to make love

aku tau mesti ramai yg click bila baca tajuk entry ni how to make love??? ok...tuan2 dan puan2...begini caranya...senang jerk









jangan ada yg marah pada me...ko gile...takkan aku nak bt pendedahan ekslusif tentang tajuk di atas...tidak sama sekali. gambar di atas adalah bukti kebosanan tatkala menunggu makanan yg di order belom sampai, bertempat di kantin sekolah...dalam dok bosan2 tu, tetiba je rasa cam nak belajar bt love (not making love) dgn en suami....then timbul idea bernas nak kenekan korang2 yang disayangi...hehhe...jgn marah...daa...




tumbuh tanduk sudah~kunun nak tiru amani, tp dia superb punya comel la



p/s : 1st time pose camni..




4 comments:

fikaryna said... BALAS

hehe..dua2 nakai..

eka..award lps nih psti ada nama tau..x mo majuk2..huhu..

E K A said... BALAS

hik hik...nakai sket je fika

ElyaElmo said... BALAS

terkejottt gweee sis!!ha3

E K A said... BALAS

elyaelmo : ngeh ngeh ngeh...saja wat gimik