Sunday, July 11, 2010

sale sale sale

kat sini susah nak dgr perkataan sale...once ada sale...sume org termasuk la di pedalaman nun akan keluar melihat dunia...aku dgn en suami pun sama naik...2 laki bini ni sengaja nak menambahkan lagi umat manusia kat pasar raya ni...kalu kat smenanjung, ada JJ card kan...tp jusco non ada ye kat sini, yg ada hanyalah farley...ya 'farley card'. sale ni hanya available pada pemilik card...dan berlangsung selama 3 hari...dan selama 3 hari tu jugak kitorang kelua ke bandar...



nak begaya je tu...macam la ada duit dlm handbag tu


ngengada kan...pastu bila jalan jam...bising...tak puas hati.waktu tu sempat la si isteri snap gambar en suami yg muncung tirus...padahal sape tah semangat gile nak kelua.hehehe...camni la muka en suami bila kete nya tak jalan2



fokus pada 3 kerutan di dahi en somi ye


actually, kitorang takde plan pun nak beli brg,sume dah ada kat umah...tp korang tau la (hasutan syaitooonnn yg direjam, lebih sket harkat dia ae)  nak nya dpn mata...apa saja bekenan, rembat ajork...mmg saja cari nahas g tempat2 camni...setiap department ada saja kitorang borong...discount utk comforter sampai 80 percent...sapa leh tahan camtu...harus la kan...menambahkan collection :) dah tu nak balik semenanjung jenuh 2-3 kargo nak hangkut kan



bantal yg tak jadi beli, sbb ada sedikit kekotoran



some of hasil pendapatan, 25 % aje



tgk suami ku ituw tatau nak pilih yg mana 1(discount15 %)


last sekali br g part dapur2...yg mana murah cam detergent tu, kitorang beli byk2...untung o...lg pun benda mmg nak pakai...pampers pun beli siap2 :)


en suami menanti barang utk di scan ( part bhn mentah shj)


en suami jenuh kelua fulus, si isteri dok sebok snap gambar...suka hati betol. banyak gak RM yg berjaya dikeluarkan...risau gak, karang tak fasal2 misi menyaving sebulan 1k tak dapat dilaksanakan utk bulan ni. apa kata financial controller...berapa hingit lg duit kita, bole ke kita bertahan sampai pay day...try tau utk tidak menggunakan monthly saving...otherwise kene ganti balik bln depan. cover tuk bulan ni...lg pun barang tgh murah...bln depan kene beli gak camne pon ceh ayat nak sedapkan hati



................(*_*).................




hati girang setelah dapat apa yg dihajati


pstt..nampak tak periuk baru td tu...pink kaler??? of course...




7 comments:

.:Mrs. Engineer:. said... BALAS

comey nye periuk pink... :)

fikaryna said... BALAS

mmg kiut la periuk pink..tapi nanti da masak..takut tukar kaler..hehe..

MrS. F!zA said... BALAS

fink!!! I loike! tak pernah jmpa lagi..kekeke

nadeera said... BALAS

rasmikan periuk pink tu dengan masak per yer??heheh

E K A said... BALAS

mrs engineer : ye comel utk penggemar pink cam kita

fika : mmg...mula2 cam tak sampai hati je nak guna

mer fiza : me pon sama...1st time jumpe,terus grab

nadeera : masak sambal sotong...sampai je kat umah terus rasmikan...heheh

nadeera said... BALAS

punyer la semangat,tanda harga pun tak tanggal..heheheh bagus2..jgn jadi perhiasan jer sudah :-)

E K A said... BALAS

nadeera : ops...tak perasan la...lupo...ala kantoi sudah