Friday, July 16, 2010

jiwa kacau

sebab......
dah lama tak dapat hiburan...weekly asik pegi tempat yg sama jerk....i need
::: shopping complex besar2 (penting sbb terapi yg baik utk aku)
::: tmpt bersosial cam taman belia penang pun jadi la (plz develop kat sini)
::: pantai yg membiru dan cukup nyaman (cam p.manukan ke)
::: water theme park

ergh.....am i need vacation???dear tgk kalender cepat...bila cuti skolah dlm jarak terdekat ni...rindu sume di atas...rindu mama + abah. indai apai...aku maok pulai (in ibanese=maksudnya 'mama,abah aku nak balik ) jiwa ku meronta2...nasib la ada en suami=penenang keadaan...kalu tak,cuti 2 ari camni pun aku fly...neway bersyukur sbb org tersayang disisi.kalu tak lg kacau agaknya...


luv u very much (tettt...tudung kemek)


yg ni tak de kaitan dgn tajuk post


minggu ni nya pencuci mulut adalah karamel. eleh bunyik cam aku ni rajin sgt wat desert, idok la rajin pon...tp slalu gak la bt...sampai jiran sebelah ckp aku ratu desert. mana taknya, setiap kali bt apa2 kat rumah mmg aku bg kat dorang sket....kalu nak arap aku dgn en suami mkn...membeku la dlm fdge tu lelama...en suami suka karamel upanya...selalunya bt karamel guna telur...tp disebabkan kat sini aku tak de tempat nak kukus, so aku masukkan agar2 jerk...tak de la bau telurnya  sgt




4 comments:

♥ sha ♥ said... BALAS

baru teringat nak buat caramel ni eka. tapi slalu sy beli yg brand white wings tu kotak biru. sedap gile. cam eskrim plak rasa dia

eMMe said... BALAS

eka, saya pun ratu desert tau..mmg ma feveret desert is karamel, that's why i gave my blog name princess caramadaries..haha..syok if kite jiran sebelah2 kan...leh tukar2 makanan...hehehee...

fikaryna said... BALAS

wah, rajin nya..adik ryna suka sgt..bulan pose laku la caramel nih..

E K A said... BALAS

sha : buat jgn tak buat

emme : ala emme, saya ni bkn pandai sgt pun...2-3 kali bt dorang dah bg title ratu tu...actually emme lg pandai rasanya...eka masih dlm tempoh belajar.leh la kongsi resepi dgn emme pasni hehehe

ryna : jgn salah paham.eka tak rajin pon...datang mood rajin jadi la.hehehe...ikut mood tu...tak tahan